FP-CFGS Videojocs i Oci digital

CICLE FORMATIU VIDEOJOCS

L'Escola Pia Catalunya ha creat, de forma pionera a l'estat els estudis de programació de videojocs i oci digital gràcies als quals en dos anys acadèmics i, seguint un pla d'estudis elaborat conjuntament amb empreses del sector i universitats punteres, et convertiràs en un professional plenament preparat per incorporar-te al món laboral com a programador de videojocs 2D-3D, programador d’aplicacions per mòbils, game designer i podràs integrar-te amb plenes garanties en un equip multidisciplinari format per game artists, guionistes, caps de projecte, músics, creadors de nivells, etc.

LA TEVA OPORTUNITAT DE FUTUR

Inscripció jornades informatives 11 maig i 8 de juny
Des de ja fa uns anys els videojocs formen part de la nostra societat, fent les delícies de milions de jugadors i aficionats. Però ha estat en aquesta darrera dècada, amb l’aparició dels telèfons intel·ligents, les consoles de darrera generació i l’avenç de les comunicacions que els videojocs han experimentat un creixement important, passant a ser un dels principals eixos econòmics del país.
Convertir-se en professional del sector mai no ha estat una tasca fàcil, ja que no han existit mai itineraris clars de formació i això ha obligat als qui ho han intentat a fer un llarg, complex i tediós camí per aconseguir-ho.
Per aquest motiu i perquè les empreses necessiten cada cop més professionals formats.
Per altra banda, si tens esperit emprenedor, podràs posar en marxa la teva empresa assessorat pels professionals del centre i gràcies als coneixements empresarials adquirits.

Convocatòria Erasmus+ 2018/19

Més informació
Contacta amb nosaltres

Informació general (CAT)

Temari
Planificació
Recomanacions
Requisits d'accés
Característiques de l'ordinador

Información general (CAS)

Temario
Planificación
Recomendaciones
Requisitos de acceso
Características del ordenador

General information (ENG)

Program
Planning
Recomendations
Admission process
Personal laptop

PER QUÈ FORMAR-TE AMB NOSALTRES?

  • Perquè et plantegem un repte real. En aquest cicle coneixeràs i aprendràs amb tota intensitat la realitat del que significa fer un videojoc de veritat.

  • Perquè disposaràs de més de 2.000 hores lectives repartides en dos anys en els quals aprendràs programació, i programació 2D-3D (C++, C# i Java), ús de motors gràfics crossplatform de darrera generació (UNITY 2D-3D), arquitectures de sistemes de consoles i telèfons intel·ligents, bases de dades, comunicacions i serveis web, metodologies àgils de gestió de projectes (SCRUM) i disseny 2D-3D (3D-STUDIO), entre d’altres.

  • Perquè aquest nou cicle compta amb la participació i suport de diferents empreses i professionals del sector com Microsoft o PAD entre d’altres.

  • Perquè en els nostres centres, a part de l’aprenentatge de continguts bàsics, promovem competències transversals de gran importància com són el treball en equip, la creativitat, la comunicació, el compromís social i els valors ètics i morals, fent que els professionals formats als nostres centres aportin un elevat valor afegit a l’entorn empresarial i social al qual s’incorporen.

  • I perquè si, un cop finalitzats els estudis, vols seguir estudiant, ho podràs fer als Graus d’Enginyeria Informàtica o al Grau de programació de videojocs universitaris, ja que el caràcter oficial del Cicle t’hi permetrà accedir convalidant part dels coneixements adquirits en aquest cicle.

Si els videojocs són el teu món i vols forjar-te un futur professional versàtil i ple de possibilitats, aquests són els estudis que encaixen amb tu.

Aquest cicle formatiu de grau superior es duu a terme a l’Escola Pia de Balmes i a l’Escola Pia de Granollers.

T’hi esperem!