Extraescolars: valorem el 1r Trimestre

Ja fa tres mesos que ha començat el curs i ha estat un primer trimestre molt intens amb la voluntat ferma d’activar un compromís de millora del nostre servei amb l’objectiu de poder augmentar la satisfacció de les famílies que participen en les extraescolars.

El curs es va iniciar amb les trobades amb els monitors i educadors, moments importants en l’àmbit del lleure que asseguren que més enllà que tots els nostres monitors tinguin la titulació necessària, fan que compartim i ens alineem en uns objectius comuns.

Els nous educadors del lleure que comencen reben una formació especifica d’Escola Pia Catalunya, Arrela’t.

Malgrat que ja fa uns quants cursos que ho tirem endavant, estem satisfets de poder començar les activitats extraescolars el 1r dia de curs lectiu, amb el benefici que suposa per alumnes i famílies. Això ens implica un compromís a famílies i Escola, ja que després de setmana santa les famílies ja coneixen els horaris i activitats i a l’estiu cal deixar tancades les inscripcions i els grups.

Cada curs, de manera consensuada amb la comissió de l’AMPA i amb la consulta als delegats, engeguem activitats noves per diversificar.

Hem intentat fer activitats com fotografia i cinema, activitats amb molta qualitat que malauradament no s’han pogut tirar endavant després de provar-ho durant dos mesos, així i tot, ho seguirem intentant!

En l’àmbit comunicatiu, fem arribar a totes les famílies els programes de les activitats extraescolars amb els objectius i continguts corresponents.

Hem realitzat una enquesta de satisfacció per conèixer les opinions i propostes de millora a tenir en compte per poder ajustar-les quan tornem de les vacances de Nadal.

Agraïm moltíssim la implicació i participació de les famílies i alumnes el dia de la Marató. Pensem que és un dia que ens plau compartir-lo tots junts i per això ens agradaria convertir-lo cada any en una diada molt important per les activitats extraescolars i on les nenes i nens puguin mostrar el seu talent a companys i famílies.

Durant el segon trimestre començarem a preparar el Casal d’Estiu per així, abans de Setmana Santa oferirem a totes les famílies tant el Casal d’Estiu com les activitats extraescolars del curs vinent.

Pel que fa als equips esportius de competició, ha finalitzat la primera fase CEEB (Consel de l’Esport Escolar de Barcelona), una lliga més curta, per agrupar els diferents equips en un nivell més igualat per la 2a fase. Aquesta fase començarà el 18-19 de gener i s’allargarà fins a mitjans de maig.

En total 21 equips, 8 de bàsquet i 13 de futbol sala han competit durant 7 jornades i els volem felicitar a tots per diferents motius. La progressió i evolució dels més petits i la consolidació dels més grans. També volem animar a nous alumnes que vulguin apuntar-se a partir del 2n trimestre sempre que l’equip tingui places suficients.

Per altra banda, els més petits de la casa, els de l’Escola de futbol sala i bàsquet ja han participat en els primers partits del curs. Han estat partits jugats entre ells al novembre i el dia de la Marató. Durant el 2n trimestre anunciarem noves dates per diferents amistosos.

I seguim endavant! Moltes gràcies i Bones Festes!

 

Laura Dàvila, Ramón Vergés i Eduard Blasco

Extraescolars Culturals

Extraescolars Esportives