INFANTIL – Informacions de final de curs

Benvolgudes famílies d’Infantil,

Desitjant que estigueu bé ens adrecem de nou a vosaltres per fer-vos arribar informacions referents a fi de curs.

Informes trimestrals
Com hem anat fent al llarg del curs, en acabar el trimestre us podeu descarregar els informes trimestrals via Educamos a partir del dia 25 de juny a les 13h. Recordeu que , un cop accediu , heu d’anar al botó “Butlletins” on trobareu l’informe.

Deures d’estiu P5 i Recomanacions P3 i P4
Teniu els documents adjunts

Els llibres de lectura “Llegim en família” que s’han quedat a casa ,us preguem els guardeu i al setembre ja ho retornareu a l’escola

Material d’alumnes que vulgueu recollir, ho podreu fer el dilluns 29 de juny de 9 a 11h porta de l’Església (Travessera).

Com cada final de juny, oferim la possibilitat d’atenció a famílies per tots aquells que vulguin parlar uns minuts amb el tutor o un altre docent abans de l’estiu.

Aquest any haurà ser amb cita prèvia i és per això que us demanem que aquelles famílies que ho desitgin escriviu un correu a la coordinadora d’Infantil carolina.adell@balmes.epiaedu.cat i us donarà hora dins la franja del dilluns dia 29 de juny o dimarts 30 de juny de 9 a 11h (Porta principal Balmes 208)

Per acabar donar-vos les gràcies un cop més per confiar en l’escola i per la vostra adaptació a la situació que ens hem anat trobant . Dir-vos que al llarg del juliol rebreu com sempre les informacions generals així com informació respecte a les tutories per l’any vinent.

Bon estiu

Neus Nieto i Garcia
Directora Acadèmica Infantil i Primària

Tasques P3
Tasques P4
Tasques P5