Els pares del Lucas venen a l’escola!

Durant el projecte del cos, també ens han visitat a la classe de La Farigola (2n B) els pares del Lucas Català, tots dos metges.

Ens van explicar en què consisteix el seu ofici i quines són les seves funcions; diagnosticar, curar i prevenir malalties per gaudir d’una bona salut.
Van preparar un concurs de preguntes sobre el cos que s’havien de contestar en grup. Ens van donar uns bons consells perquè els ossos no ens acabin fent mal quan siguem grans: seure amb una postura correcta (forma de 4), no doblegar el coll quan juguem o treballem amb la tablet o el mòbil…

Per acabar, ens van portar materials que fan servir els metges: guants, gases, martellet… No cal dir que els nens i les nenes es van mostrar molt participatius i espontanis en el desenvolupament de totes les activitats que es van proposar, i per això no van voler perdre l’ocasió de comprovar d’un a un el bon estat dels reflexos. Vam passar una estona molt agradable amb els pares del Lucas i els hi volem agrair la seva disponibilitat i dedicació.