Projecte P3: Ajudem a les fades, els follets i els nans

Tot comença al berenar de P3 on rebem una carta del bosc màgic: les fades, els follets i els nans se’ls ha ensorrat la casa per les pluges i ens demanen ajuda per construir-ne de noves. Els ajudem? I tant! Aquí comença el nostre primer projecte!

Una primera conversa ens comença a endinsar en el món del bosc màgic, però ens adonem que ens falta informació. Per què no demanem ajuda a les famílies? Amb la seva col·laboració, comencem a descobrir sobre les fades, els follets i els nans. Famílies, moltes gràcies!

Ens van sorgint preguntes: com són?, on viuen?, quins animals viuen al bosc?, on viuen els animals del bosc?… Tenim una idea! Per què no construïm un bosc màgic aquí a l’escola? Així és com vam crear, entre tots, el bosc ple de bolets, muntanyes i cases fetes amb plastilina. Que contents estan vivint aquí!

Però… per fer cases per les fades, els follets i els nans, primer hauríem de saber què necessita una casa per ser una casa! Investiguem, compartim i, entre tots, extraiem una llista ben llarga! Ara sí que podem construir-ne, així que aprofitem els diferents materials per a fer-ne: construccions, teles, plastilina… Cases ben boniques, acollidores i autèntiques!

Com ens hem divertit aprenent la cançó de les fades, els follets i els nans i disfressant-nos d’ells!

Veniu al primer pis i podreu veure l’exposició de tot el que hem après junts!