Aquest Sant Jordi el teu llibre pot ser part d’una història

De nou, aquest Sant Jordi l’Escola Pia Balmes participa a Recicla Cultura, la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi. Amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones cada any, us demanem la vostra participació.
Molts ja coneixeu el funcionament de la campanya, però aprofitem per recordar-vos que per tal que sigui un èxit cal que ens doneu alguns llibres que teniu a casa, però que es troben en bon estat. Nosaltres els revisarem i classificarem i el divendres 21 d’abril els trobareu tots a la venda a un preu simbòlic: 1 €.

Recordeu tenir en compte que:

  • Els llibres han d’estar en bon estat.

  • No podeu portar volums d’enciclopèdies ni llibres de text.

  • Podeu portar llibres infantils, novel·les juvenils, d’adults, clàssics, còmics, etc.

  • La recollida la farem del 3 al 19 d’abril.

Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones!
El dia 21 d’abril esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres a la porteria de l’Escola.