Descobrim la vida i la cuina de fa 1000 anys!
[vc_row][vc_column][vc_column_text]El divendres 28 d’abril, els nens i les nenes de segon van fer una excursió molt interessant i alhora apassionant. Van anar al monestir de Sant Benet (Sant Fruitós del Bages) i allà van tenir l’oportunitat de visitar-lo per dins, tot descobrint les diferents estances com si fossin monjos de l’època medieval, posant-se uns hàbits similars als que ells portaven.
Tanmateix van participar en un taller de cuina realitzant dues receptes tal com es feien fa 1000 anys. Una d’elles era el pa alís o àzim, que és un pa sense llevat i era el que feien els pagesos perquè no tenien forn per coure’l. En aquella època només en tenien la gent rica. L’altra recepta era una salsa anomenada almadroc, que es feia amb formatge, oli, una mica d’all, sal i espècies. En acabar van poder tastar el resultat del seu treball. El pa sucat amb la salsa estava boníssim! Van tornar molt contents de totes les experiències viscudes i amb ganes de tornar a repetir. Aquí podeu veure un recull d’imatges que mostren que ho van passar d’allò més bé![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cmo_image_carousel items="2" images="13341,13342,13343,13344,13345,13346,13347,13348,13349,13350,13351,13352,13353,13354"][/vc_column][/vc_row]