A l’Espai Socioeducatiu Rotllana, a Balmes, treballem amb infants i adolescents socialment vulnerables, amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys i acompanyem també les seves famílies.

Des del projecte es fa una tasca educativa i preventiva des del vessant de l’educació social, durant el temps lliure dels infants i adolescents, amb l’acompanyament de professionals i de voluntaris.

Oferim diferents recursos per als infants, adolescents i les seves famílies, treballant des d’un vessant integrador i sistèmic.

  • Reforç escolar
  • Educació en el lleure
  • Atenció logopèdica
  • Atenció terapèutica
  • Psicomotricitat

L’acompanyament de Rotllana Balmes durant el mes de juliol no s’atura i entre tots i totes, fem que les vacances siguin inoblidables amb la Rotllana d’estiu. Les sortides a la natura ens permetran gaudir de l’entorn i els jocs d’aigua refrescar-nos els dies més calorosos. També es realitzen activitats per als matins per despertar la imaginació i, sobretot, acabar passant-ho molt bé amb els resultats.

Amb la col·laboració de:


Orgullosos de Rotllana Balmes!

Orgullosos de Rotllana Balmes!

L'espai socioeducatiu de Rotllana Balmes aconsegueix el concert per part de l'Ajuntament de Barcelona per seguir acompanyant a un grup de 25 infants i joves del barri i a les seves famílies, durant els propers 4 anys. Orgullosos de Rotllana Balmes i de l’acció social que fem al barri! Enhorabona!

Rotllana Balmes i l'Escola a TV3

Rotllana Balmes i l'Escola a TV3

L'espai extraescolar, l'espai de lleure genera desigualtat d'oportunitats perquè no tothom es pot permetre de gaudir-ne. L'escola reglada i obligatòria és per a tothom, però, en canvi, no totes les famílies poden pagar activitats extraescolars o casals, per exemple. Per donar resposta a aquesta situació que genera desigualtat, a l'Escola Pia hem creat La Rotllana, [...]
Rotllana Balmes

Rotllana Balmes

L’Espai Socioeducatiu Rotllana-Balmes és un projecte de Servei Solidari que es desenvolupa les instal·lacions de l’Escola Pia Balmes per a l’atenció, fora de l’horari escolar, d’infants i adolescents dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia amb edats compreses entre els 9 i els 14 anys en situació de risc d’exclusió o vulnerabilitat social. Des del [...]
Rotllana Balmes per segon any

Rotllana Balmes per segon any

Per  segon any, posem en marxa un centre obert a la nostra escola. Aquesta iniciativa dona resposta a una demanda dels serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona i l'organitzem conjuntament amb la Fundació Servei Solidari. Aquest projecte l'anomenem Rotllana Balmes perquè reprodueix una experiència que s'ha fet amb anterioritat  a l'Escola Pia Luz Casanova i a l'Escola Pia [...]
hello world!