Responent al compromís que vam adquirir amb la comunitat educativa, des de l'Escola disposem d'un Pla de millora de la llengua anglesa per tal d'incrementar les hores de docència en aquesta llengua i ajudar a l'alumnat a assolir millors nivells en la comprensió i expressió oral.

El resum de les principals novetats d'aquest Pla es centra en:

  • Establiment de 4 hores setmanals on l'anglès serà la llengua vehicular des de Primària a Batxillerat
  • Increment de les hores d'auxiliars
  • Augment de les activitats en anglès als itineraris d'aprenentatge
  • Possibilitat de fer el batxillerat dual.
En aquesta INFOGRAFIA podeu veure les accions del PLA DE MILLORA DE LA LLENGUA ANGLESA

ACTIVITATS I PROJECTES


Disposem del segell d'ESCOLA MULTILINGÜE

La nostra Escola disposa del segell d'Escola Multilingüe per part de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. La nostra Escola treballa cada curs per seguir millorant en el camí iniciat fa anys amb el treball de les llengües estrangeres a diferents àmbits de l'Escola.

La certificació d'Escola Multilingüe s’atorga a les Escoles Cristianes que demostren l'aplicació d'iniciatives multilingües diverses amb creativitat i eficàcia en el marc d'un projecte lingüístic estructurat i coherent, i esdevinguin una garantia d'innovació, qualitat i seguiment del projecte multilingüe.

Oferim un PROGRAMA D'INTERCANVIS IDIOMÀTIC I CULTURAL

La nostra escola ofereix als seus estudiants de secundària de 3r d'ESO i 1r de Batxillerat la possibilitat de participar en diferents programes d'intercanvi europeus per a potenciar les llengües estrangeres.

Només els estudiants que cursen un segon idioma estranger a 3r d'ESO: francès o alemany poden participar en l'intercanvi amb Marsella o Munic. Tots els alumnes del mateix curs, que cursen primer idioma estranger: anglès, poden participar en l'intercanvi amb Katowice, Polònia.

A 1r de Batxillerat tots els estudiants, que cursen primer idioma estranger: anglès, tenen la possibilitat de fer un intercanvi amb Groningen, Holanda.

A part de millorar la comunicació en un idioma estranger, a l'escola també creiem que un intercanvi ajuda a conèixer altres realitats i persones i a enriquir-se culturalment i personal.

Oferim el BATXILLERAT DUAL

Amb l’objectiu d’aprofundir i potenciar el multilingüisme i gràcies al conveni amb Academica Corporation -la principal institució escolar i educativa dels Estats Units i creadora del programa internacional de doble titulació "Diploma Dual"- volem oferir al nostre alumnat la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL "BATXILLERAT DUAL AMERICÀ".

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat el programa de Doble Titulació de Batxillerat Espanyol i Estatunidenc per als alumnes d’ESO que ho desitgin. Gràcies a aquest programa, l’alumnat inscrit estarà matriculat a l’escola i, simultàniament, en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Disposem de 4 AUXILIARS DE CONVERSA

Que realitzen:

  • Suport en matèries curriculars
  • Conversa en petit grup
  • Codocència
  • Classes d'anglès avançat a Batxillerat
  • Auxilars de conversa

AND, HOW ABOUT THIS?


Estudiar a l'estranger: l'experiència del nostre alumnat

Estudiar a l'estranger: l'experiència del nostre alumnat

Aquest curs alguns dels nostres alumnes fan el curs a l'estranger. En Taylor, auxiliar de conversa a la nostra escola, els anirà entrevistant. Martina Colom Bonjoch If you want a truly authentic American experience look no further than the great state of Illinois, in the heartland of the U.S. where it's the land of Abraham […]

Particicipem en el "Schools Song Contest"

Particicipem en el "Schools Song Contest"

La nostra escola torna a participar una vegada més en el “Schools Song Contest” amb el grup de 2n d’ESO C. Un concurs organitzat per la FECC, fundació d’escoles cristianes, que anima als grups escolars de Catalunya a crear, cantar, ballar i actuar en llengua anglesa. El concurs es basa en la producció i puntuació […]

Storytelling a Casa Anita

Storytelling a Casa Anita

La setmana pasada els nens i les nenes de P4 i P5 vam gaudir de l'Hora del Conte a Casa Anita! Una activitat enmarcada en el pla de millora de la llengua anglesa. Gaudim escoltant i deixant volar la imaginació amb diferents contes en anglès.

Quina feina fan els auxiliars de conversa?

Quina feina fan els auxiliars de conversa?

Cada setmana compartirem algunes activitats que fan les vostres filles i fills en el PLA DE MILLORA DE LA LLENGUA ANGLESA My name is Erik Giannetti, and I am one of the new Languague Assistants for the 2021-2022 academic year. I am a native English speaker from California, USA and I have been playing soccer […]

Els auxiliars de conversa i la seva feina a l'escola

Els auxiliars de conversa i la seva feina a l'escola

Hi everyone! My name is Taylor Muench, it’s a pleasure to be a part of this fantastic community as a Language Assistant with Escola Pia Balmes! So far it has been an incredible experience being able to work with the students on their English language skills. Each day I bounce from classroom to classroom and […]

hello world!