LLAR D'INFANTS MAINADA

La Llar d’Infants Mainada va iniciar la seva tasca educativa l’any 1969. Creiem que les experiències viscudes i els aprenentatge adquirits durant els primers anys de vida són fonamentals per al futur desenvolupament de l’infant. Som una escola propera a les famílies i sensible a les necessitats dels infants.

L’eix principal del nostre projecte sempre són els infants i vetllem per oferir-los l’afecte i l’acompanyament necessaris per a un correcte desenvolupament integral ja que creiem fermament que són els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Visita la web

ESCOLA PEGGY

El nostre compromís: Acompanyar els infants per a que siguin capaços de donar valor al seu aprenentatge.

El nostre projecte educatiu: Centrat en les necessitats de cada infant, són els infants els protagonistes del seu propi aprenentatge.

El nostre objectiu: Construir infants forts capaços de prendre les seves pròpies decisions.

Metodologies capdavanteres, cultura de pensament.
Les nostres famílies: Compromís per compartir junts l’educació dels més petits. Escola oberta a les necessitats amb atenció individualitzada.
Espais adaptats a les seves necessitats.
El nostre equip: Format per professionals especialitzat en educació infantil.
Cuina pròpia amb menús supervisats per una assessor nutricionista.

Visita la web

LLAR D'INFANTS KASPERLE

Fer dels nens i nenes personetes autònomes i segures, que aprenguin a conviure, a resoldre els seus problemes, afavorint les relacions socials i sobretot el respecte per les persones i les coses del seu entorn. Els primers anys de vida del nens i nenes, son molt importants, i per això l’educació, l’aprenentatge i l’ensenyament, son sempre presents en la nostra feina.

Visita la web

LLAR D'INFANTS BRUSI

La Llar d’infants Brusi és una llar par a nens i nenes, que juntament amb els pares, els ajudarà a desenvolupar de forma natural i harmònicament la seva personalitat en un ambient relaxat de llibertat i autonomia. Alhora és un espai d’experimentació, de manipulació i de descoberta, on els cuidem i eduquem; això si, tenim present que no és una substitució de la família.

Creiem i defensem la idea que l’infant és un subjecte actiu en el seu procés i per tant, la nostra tasca és la de facilitar aquesta activitat, posant al seu abast els mitjans necessaris, i que aquests estimulin el seu desenvolupament integral i global.

Visita la web

BALMES PI

El nom del centre fou extret del propi carrer on està situat, i de les inicials de dues paraules estretament lligades a la nostra tasca: Pedagogia Infantil.

Amb el temps van ser els propis nens i nenes els que van trobar un significat més simple i proper a ells. Del nom de l’escola varen identificar les inicials p.i. amb el pi, arbre molt arrelat a la nostra terra.

Visita la web

LA GAVINA

La Gavina és una escola per nens i nenes des dels quatre mesos fins als tres anys, amb un projecte educatiu basat principalment en proporcionar un entorn i uns medis perquè siguin feliços i alegres, a més d’aprendre uns coneixements i hàbits per la seva vida futura. Tenint sempre en compte el seu desenvolupament i les necessitats individuals. Som una escola trilingüe: el català el castellà i l'anglès son els idiomes de l'escola.

Visita la web

BON SOL

La Llar d’infants Bon Sol, és una escola infantil al vostre servei des del 1980.

Com anireu descobrint si ens veniu a conèixer, convidem a les famílies a participar de manera activa en totes les activitats que portem a terme.

Visita la web

BEGÒNIA

L’escola infantil BEGÒNIA és un centre privat, on acollim nens i nenes entre els 4 mesos i els 3 anys (primer cicle d’educació infantil).

L’escola infantil BEGÒNIA va néixer l’any 1970, per tant, aquest nou curs escolar farem 51 ANYS!! Des de llavors ens dediquem a la formació dels infants en els seus primers anys de vida, portant a terme el nostre projecte educatiu amb il·lusió i entusiasme.

Volem que la nostra escola sigui un lloc familiar i alegre on l’Infant pugui desenvolupar de forma tranquil·la, la seva maduració física, social i emocional.

L’escola consta de personal qualificat i amb molta experiència amb el món educatiu, així com de tot el material pedagògic necessari per a dur a terme la seva tasca educativa.

Visita la web

LLAR D'INFANTS LA QUITXALLA

Quitxalla és una llar d’infants regulada pel Departament d’Ensenyament que ofereix als infants un entorn acollidor i tranquil on els nens i les nenes puguin créixer feliços, segurs i confiats. Un entorn on se’ls valori, respecti, on rebin afecte, confiança, recolzament i on els ajudem a conèixer l’entorn a través de l’experimentació i del desenvolupament dels sentits. Entenem que s’ha de cuidar molt la primera separació tant per als pares com per als nens i nenes. Per aquesta raó fomentem un contacte i una coordinació directa amb les famílies, basant-nos en una comunicació fluïda i constant entre educadores i pares/mares.

Les activitats que promovem tenen com a principal objectiu afavorir el desenvolupament global de tots els infants considerant a cada nen i nena com a individu i alhora com a persona activa i integradora d’un col·lectiu.

Apostem per unes activitats d’exploració i sensorials. L’infant n’és sempre el protagonista, respectant i considerant els seus interessos, motivacions i preferències.

Disposem d’un ampli jardí de 800m2, amb molts arbres fruiters i tres grans horts, el que ens permet realitzar activitats a l’aire lliure i on els infants poden gaudir del contacte amb la natura, tan beneficiós per al seu desenvolupament mental, corporal i físic. Creiem i defensem la idea que l’infant és un subjecte actiu en el seu procés i per tant, la nostra tasca és la de facilitar aquesta activitat, posant al seu abast els mitjans necessaris, i que aquests estimulin el seu desenvolupament integral i global.

Visita la web

PETIT MÓN LES CORTS

Petit Món les Corts és una Llar d'infants privada, ubicada al barri de les Corts de Barcelona (sota la illa Diagonal).

Som l'Anna i la Mireia, junt amb el nostre equip d'educadores. Ens caracteritzem per el nostre tracte proper i personalitzat amb les famílies, així com també, la nostra vocacional dedicació amb els més petits de la casa. Treballem de manera conjunta,petits i mestres, intentant despertar a través de cada punt de l'aula i proposta educativa, la seva innata curiositat. Acompanyem a l'infant i a les famílies durant l'etapa dels 0-3 des del respecte i la delicadesa d'anar al ritme que cada criatura necessita. 

Visita la web