LA DIMENSIÓ INTERIOR A LA NOSTRA ESCOLA


L'Escola Pia de Catalunya fa anys que va iniciar el projecte de dimensió interior, social i emocional (DIES). La intel·ligència emocional ens permet prendre consciència de les nostres emocions dels altres, tolerar les pressions i frustracions que suportem en el treball, l'Escola i la nostra vida, accentuar la nostra capacitat de treballar en equip i adoptar una actitud empàtica social, que ens brindarà majors possibilitats de desenvolupament personal i social

L'objectiu final és que l'alumnat conegui les seves emocions, sàpiga identificar-les i, a més, tingui eines de gestió emocional.

Cada setmana trobareu una activitat de dimensió interior que haurem fet a les aules aquella setmana perquè també pugueu conèixer el treball que fem.

EN VOLS PROVAR ALGUNA?


Música i emocions

Música i emocions

La música ens fa sentir moltes coses, moltes EMOCIONS. A l’estona de Dimensió Interior de 3r de Primària B hem escoltat aquesta música d'Enya ens ha fet sentir tranquil·litat, tristor, alegria, calma... i així ho hem escrit i dibuixat en un full.

L'elefant encadenat

L'elefant encadenat

A la Dimensió Interior de 1r d'ESO aprofitem per treballar els valors i les emocions de l'alumnat a través de diferents contes. Aquesta setmana hem preparat el conte de l'elefant encadenat. Aquí podeu veure el vídeo que hem gravat amb les nostres veus!

Fusionem la bellesa de la música i la de la natura a 2n d'ESO

Fusionem la bellesa de la música i la de la natura a 2n d'ESO

La música és un art que combina molts elements: ritme, melodia, harmonia... Fa gairebé 300 anys el Johann Sebastian Bach va compondre una de les melodies més reconegudes per tot el planeta. És una música d’una de les seves cantates i aquest Jesus bleibet meine Freude es fa servir a moltes cerimònies, sobretot a casaments. […]

hello world!