L'Escola Pia Balmes, ja fa uns cursos, que està adherida al programa "Suport Vital Bàsic als centres Educatius". És un programa del Consell Català de Ressuscitació.

Aquest any, per fi, hem pogut reprendre la formació al nostre alumnat. La nostra intenció és que s'acabi fent a tots els cursos de l'escola de manera gradual. El programa s'inicia aprenent a avisar a un adult, després sent capaços de trucar al 112, passant per col·locar en postura lateral de seguretat fins que al final els nois i noies de l'escola, quan acabin 4t d'ESO, siguin capaços de trucar al 112 i mentre no arriben els sanitaris, fer maniobres de Reanimació Cardiorespiratòria de gran qualitat.

A P5, l'objectiu és saber que han d'avisar una persona adulta davant d'una situació d'emergència.

Els nens i les nenes de 1r, 4t i 6è de primària, a Educació Física han reprès l'aprenentatge del Suport Vital Bàsic. Aprenentatges bàsics que sabem que poden ajudar a salvar una vida.

Els nois i noies d'ESO a Educació Física han estat fent pràctiques de Suport Vital Bàsic amb els ninots de reanimació cardiopulmonar i DEA. És un aprenentatge bàsic que ens pot ajudar a salvar una vida.

bookmark