[vc_row][vc_column][vc_column_text]Benvolgudes famílies,

Em plau convocar-vos a la propera Assemblea General de l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Pia Balmes que se celebrarà, en convocatòria única, el dimecres 17 de març de 2021 a les 20.00 hores de forma telemàtica.

Aprofitem per recordar-vos que l'AFA el formem tots els pares, mares i tutors/es legals dels alumnes de l'escola i us animem a formar part de la Junta de l'AFA per a seguir treballant en el PROJECTE COMPARTIT: FAMÍLIA i ESCOLA.

Aquesta jornada és una presentació-resum de totes les tasques que es van organitzar el curs passat junt amb l'escola i el resultat de totes elles. Una bona manera de conèixer amb més profunditat les tasques que es fan des de la Junta de l'AFA i animar-vos a treballar en alguna d'elles.

Per aquest motiu us animo que participeu en l'Assemblea General i que presenteu les vostres candidatures per ser membres actius de la Junta gestora.

*Adjuntem convocatòria amb enllaç, ordre del dia, butlleta de candidatura i butlleta de representació.

Us hi esperem!

 

Eva Verloop

Presidenta AFA - Escola Pia Balmes[/vc_column_text][vc_empty_space][cmo_button caption="CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL AFA 2021" link="https://drive.google.com/file/d/10O_lVWE9Kcu5E3Ge9Ro7t1_v6XKEYCB7/view?usp=sharing" link_target="_blank" size="large" shape="shape-round" align="center" icon_type="etline" icon_etline="et-line icon-document" icon_size="icon-larger"][/vc_column][/vc_row]

bookmark