Les més petites i petis de l’escola també fem Dimensió Interior. El divendres realitzem un massatge molt especial. Un massatge de mans.

Comencem asseguts a la rotllana i al mig encenem una espelma. Fem tres respiracions profundes (agafem aire pel nas mentre pugem els braços i ens inflem com a globus, i el traiem molt lentament per la boca mentre els baixem suaument) mirant la llum de l'espelma.

Llavors posem les mans amb el palmell cap amunt i la Susana ens posa una miqueta de crema a una mà. Mentre ens la va posant a tots i totes, podem olorar-la i sentir si està freda o calenta. Quan ja tothom en té és quan -i això ens agrada molt- juntem els palmells i sentim com s’enganxen amb la crema. Les llisquem cap amunt i cap avall. Fem els moviments com quan ens rentem les mans, a poc a poc. Mentre ho fem, anem pensant en aquelles coses que no ens han agradat al llarg del dia, o que ens han fet sentir malament...(“m’he barallat al pati”, “aquest matí m’he enfadat una miqueta”...)

Llavors arrosseguem dit per dit la crema i treiem fora allò que no ens agrada i ho llencem al foc tots a l’hora mentre diem “xas”. Quan ho hem fet amb les dues mans estem tranquils i bé.

Estem tan bé que després ens fem una abraçada i un aplaudiment!!

bookmark