Segur que aquests dies heu sentit a parlar del Lolo i la Loli...

Us expliquem una mica l’aventura que estem vivint amb ells: fa uns dies, que en tornar del pati, ens trobem una sorpresa rodejada de cadires. Entrem a l’aula, molt emocionats, ens asseiem a les cadires i, quasi sempre, ens adonem que el globus aerostàtic de la classe no hi és! Aquí comencem a sospitar que el Lolo i la Loli, han tornat a venir a l’escola!

I sí, destapem la tela verda... i ens trobem el globus aerostàtic! A dins de la cistella sempre hi ha una nota amb lletres invisibles on el Lolo i la Loli ens expliquen com estan i ens diuen que ens han portat una sorpresa... Tres nens/es, aixequen la tela... 1... 2... 3... Sempre ens quedem bocabadats del que trobem!

Les sorpreses que ens hem anat trobant són: gomets, colors de fusta, ceres, retoladors, plastilina, pissarretes amb guixos i esborradors, eines de plastilina, encaixos, pintura...

Tenim molta sort, ja que aquests primers dies de P3 estan sent una gran aventura! Hem tingut moltes sorpreses i estem descobrint els nostres companys i companyes!

A les fotos se’ns veu molt feliços, oi que sí?

Ens encanta P3, ens encanta la nostra escola!

bookmark