CRÒNICA DE L'ESTADA

  • Dilluns 3 de juny: Avui dilluns hem tingut un dia de pluja i de paraigües. Hem pogut visitar, malgrat tot, el centre de München: Marienplatz, el Rathaus (ajuntament), Frauenkirche (Catedral), Galeries 5 Höfer, Theatinerstraße, Residenz i Òpera. En acabar, ens hem desplaçat cap a Schloß Nymphenburg. I finalmdnt hem visitat el Palau i els Jardins, d'estil versallesc.
  • Dimarts 4 de juny, per fi ha sortit el sol i hem pogut gaudir d'un dia esplèndid al costat de l'Stanberger See, un llac increïble a prop de la ciutat. També hem visitat el Buchheim Museum. Això ens ha permès capbussar-nos de ple en l'expressionisme pictòric alemany i conèixer de ben a prop el món de Lothar-Günther Buchheim, la seva història, obra, la diversitat de les seves dèries i col·leccions.
  • Dimecres 5 de juny, hem tingut ocasió de visitar el memorial del camp de concentració de Dachau. Obert pocs mesos després que Hitler pugés al poder, aquest camp va servir de trist model per a tota la resta. Hem vist l'horror, la barbàrie i el funcionament intern de la màquina de la mort i la deshumanització que els nazis van posar en marxa.
bookmark