El Futbol Sala Sant Gervasi tanca la temporada 2023-2024, la quarta després de la seva refundació. Enguany, el club format per alumnes i exalumnes de l’Escola Pia Balmes ha competit en quatre equips diferents: Infantil “A” masculí, Sènior “B” masculí, Sènior “A” femení i Sènior “A” masculí. L’anterior temporada, la 2022-2023, el club comptava amb un equip Juvenil a la Tercera Divisió Catalana que no es va poder conservar, ja que la majoria dels jugadors de l’equip promocionaven a Sènior aquesta temporada.

La gran novetat del curs ha sigut, sense dubte, la creació de l’Infantil “A” masculí, equip format en la seva gran majoria per exjugadors de l’Aleví “A” de l’Escola Pia Balmes l’anterior temporada. L’equip, que ha competit al Grup 7 de la Tercera Divisió Infantil de la Federació Catalana de Futbol (FCF), no ha tingut un any fàcil pel que fa a resultats. Ha sigut una temporada plena d’experiències i, sobretot, d’aprenentatges que ben segur que els servirà per progressar en aquest nou món del futbol sala federat. Aquest grup ha sigut el pioner de la iniciativa que ha engegat el club aquest darrer any, amb la voluntat de donar-hi continuïtat amb les futures generacions. 

La foto d’equip dels integrants de l’infantil “A”. Temporada 2023-2024. Ramon Vergés.

El Sènior “B” masculí ha anat de menys a més en aquesta temporada. Amb una renovació de plantilla i amb la incorporació de molts jugadors de l’antic Juvenil “A”, el segon equip masculí del club ha alçat el vol en el segon tram de la temporada, cosa que ha permès a l’equip dirigit per Víctor Miquel finalitzar la temporada amb 35 punts al Grup 9 de la Tercera Divisió Catalana de la FCF. 

Celebració de victòria del Sènior “B” en un partit de lliga. Temporada 2023-2024. Massó.

Pel que fa al Sènior “A” femení, les noies dirigides per segon any consecutiu per Àgueda Castillo han experimentat una millora incontestable respecte de l’anterior temporada. Els reforços de l’equip i la brillant actuació de la capitana, Ana García, amb 26 gols marcats han catapultat a l’equip femení del “Sanger” a la novena posició amb uns més que meritoris 35 punts al Grup 3 de la Segona Divisió Femenina de la FCF. 

La foto d’equip dels integrants del Sènior “A” femení”. Temporada 2023-2024. Ramon Vergés.

En últim lloc, el Sènior “A” masculí ha aconseguit de nou la salvació, enguany al grup 4 de la Segona Divisió Catalana de la FCF. També amb 35 punts, 2 més que l’anterior temporada al Grup 6, els homes dirigits per Àlex García i Carles Fuentes han fet valer l’experiència de l’any anterior per consolidar-se a una categoria molt física on van estrenar-se just l’anterior temporada. 

La pinya del Sènior “A” masculí en un partit de lliga. Temporada 2023-2024. Vicky McCrea.

De cara a la temporada 2024-2025, el F.S. Sant Gervasi té la voluntat de continuar creixent, recuperant l’extint juvenil d’aquesta temporada i mantenint els altres quatre equips que han fet possible que l’esperit del sanger no pari mai de bategar. 

bookmark