[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El dissabte 27 de març a les 11.30 h, l'AFA organitza, conjuntament amb l'Escola, un taller de Pasqua per a famílies i alumnes en format virtual.

El material necessari per fer el taller es lliurarà a l'alumnat inscrit. A casa només caldrà tenir unes tisores i cola de barra.

Si hi voleu participar, us heu d'inscriure al formulari. Les inscrites i inscrits podeu recollir el material de dilluns 22 a divendres 26 de 17 a 18 h a la porteria principal.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][cmo_button caption="INSCRIPCIÓ TALLER DE PASQUA" link="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRKgbPyg9NzbztyXYyxG8FAUWSvz7kU9ko3VitGFvYDWJptw/viewform" link_target="_blank" size="large" shape="shape-round" align="center" icon_type="fa" icon_fa="fa fa-file-text-o" icon_size="icon-large"][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width="1/2"][cmo_button caption="ENLLAÇ TALLER DE PASQUA - Dissabte 27 març 11:30" link="https://meet.google.com/gns-dgae-fbi" link_target="_blank" size="large" align="center" icon_type="fa" icon_fa="fa fa-video-camera" icon_size="icon-large"][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Per aquelles famílies que no pugueu fer l'activitat el dissabte dia 27 març us adjuntem un vídeo amb les instruccions del taller.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_video link="https://youtu.be/CnC6CRHXt8I" el_width="70" align="center"][/vc_column][/vc_row]

bookmark