A 1r hem representat una adaptació del conte de La Rateta que escombrava l’escaleta.

Ha estat la nostra estrena com actors i actrius actuant davant les nostres famílies, que per primera vegada ens han vist interpretant, ballant, cantant i passant-nos-ho d’allò més bé dalt de l’escenari.

Aquest any amb els i les artistes de 2n, han representat “El rei Lleó”!

Un clàssic dels musicals! Com diuen Timón i Pumba: Hakuna Matata!

A 3r, aquest any, l’obra de final de curs ha estat El llibre de la selva.

Hem treballat aquesta obra de teatre musical des de totes les matèries que integren la Primària Escènica: teatre (interpretació), escenografia (vestuari i decorats), música (cançó) i dansa (coreografia)

El món del màgic d’Oz és l’obra de final de curs que hem estrenat a 4t.

Un clàssic del teatre musical que ens parla de valors com l’amistat o la superació d’un mateix i que ens ensenya que els somnis poden fer-se realitat. Una història de fades, bruixes, espantaocells, homes de llauna i lleons acompanyats per la Dorothy.

L'alumnat de 5è hem representat el musical Matilda.

La història d’una nena prodigi que ens explica que els llibres i la lectura ens fan millors persones. Una obra molt coral on, a part d’interpretar, cantar i ballar, hem fet fins i tot els canvis de decorats entre tots i totes!

A 6è, hem representat Ratatouille, el petit xef.

Un musical ambientat a París que ens ensenya que tothom pot cuinar i que tots i totes tenim sempre un talent amagat per mostrar.

bookmark