Aquest curs hi ha diverses novetats al Temps del Migdia, tan a nivell organitzatiu com d'espais.

Estrenem un nou menjador al 3r pis on dinen els alumnes de 3r i 4t de Primària. El nou espai ens permet que estiguin dinant al mateix pis on tenen la seva aula i disposen d'un mobiliari adient a la seva edat. També els alumnes de P5 dinen en un espai més ampli al menjador del 6è pis.

Al pati del 1r pis hi ha una zona fixe i diària de jocs i d'activitats lúdiques amb una educadora, per oferir un ampli ventall de possibilitats (jocs, esports, tallers, Bibliomòbil, etc), pels alumnes de Primària. Augment del personal de monitoratge a la vigilancia del pati del 1r pis (primària) i en el menjador de P3 i P4.

Seguim vetllant per la revisió, consolidació i propostes d'incorporar nous plats en la configuració dels menús, per seguir oferint una bona varietat d'àpats juntament amb l'empresa Aramark. Visites trimestrals "Apropem el menjador" per famílies que desitgen conèixer de primera mà el Temps del Migdia per acabar dinant al menjador dels alumnes. Organitzat conjuntament amb la comissió del menjador de l'AMPA

bookmark