L’experiència de créixer

Conèixer l'Escola des de casa

Si no has pogut visitar la nostra Escola amb la vida habitual i no has pogut fer la visita no et preocupis. Quan tornem a la normalitat us atendrem amb tota la il·lusió i poder explicar el nostre projecte educatiu.
Però ara t’hem preparat diferents continguts perquè ens puguis conèixer. Sabem que cap vídeo o audio podrà transmetre el que realment som però ho hem intentat.
Aquí podràs trobar els diferents continguts claus amb petits audios i diferents vídeos o podràs veure i escoltar els testimonis de la nostra Escola… de nenes, nens, noies, nois, famílies, docents… de totes i tots els que formem l’Escola.

L'experiència de créixer

Totes les persones que formem part de l'Escola, nenes, nens, nois i noies, famílies, educadors, tenim l'oportunitat de viure moments i experiències des dels 3 als 18 anys que ens fan créixer en molts sentits.

Aquesta experiència de créixer la volem compartir amb tota la comunitat educativa, barri  i ciutat perquè creiem que l’aportació de tots plegats és transformar la realitat de cadascú i la que ens envolta. Aquesta iniciativa de compartir l’experiència de créixer s’anirà nodrint de continguts i temes que ens acompanyan els propers anys.

Començar P3: el procés d'adaptació

P3: l'experiència de créixer cada dia

Començar a secundària: viure l'adolescència

Famílies: triar escola

Finalitzar l'escola

La Dimensió Interior a la nostra escola

Parlem d'educació

Alumnat: el treball en equip en el projecte SUMMEM