Col·laboradors

LLAR D'INFANTS MAINADA

La Llar d’Infants Mainada va iniciar la seva tasca educativa l’any 1969. Creiem que les experiències viscudes i els aprenentatge adquirits durant els primers anys de vida són fonamentals per al futur desenvolupament de l’infant. Som una escola propera a les famílies i sensible a les necessitats dels infants.

L’eix principal del nostre projecte sempre són els infants i vetllem per oferir-los l’afecte i l’acompanyament necessaris per a un correcte desenvolupament integral ja que creiem fermament que són els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Visita la web

ESCOLA PEGGY

200
El nostre compromís: Acompanyar els infants per a que siguin capaços de donar valor al seu aprenentatge.
El nostre projecte educatiu: Centrat en les necessitats de cada infant, són els infants els protagonistes del seu propi aprenentatge.
El nostre objectiu: Construir infants forts capaços de prendre les seves pròpies decisions.
Metodologies capdavanteres, cultura de pensament.
Les nostres famílies: Compromís per compartir junts l’educació dels més petits. Escola oberta a les necessitats amb atenció individualitzada.
Espais adaptats a les seves necessitats.
El nostre equip: Format per professionals especialitzat en educació infantil.
Cuina pròpia amb menús supervisats per una assessor nutricionista.
Visita la web

LLAR D'INFANTS KASPERLE

Fer dels nens i nenes personetes autònomes i segures, que aprenguin a conviure, a resoldre els seus problemes, afavorint les relacions socials i sobretot el respecte per les persones i les coses del seu entorn. Els primers anys de vida del nens i nenes, son molt importants, i per això l’educació, l’aprenentatge i l’ensenyament, son sempre presents en la nostra feina.
Visita la web

LLAR D'INFANTS BRUSI

200
La Llar d’infants Brusi és una llar par a nens i nenes, que juntament amb els pares, els ajudarà a desenvolupar de forma natural i harmònicament la seva personalitat en un ambient relaxat de llibertat i autonomia. Alhora és un espai d’experimentació, de manipulació i de descoberta, on els cuidem i eduquem; això si, tenim present que no és una substitució de la família.
Creiem i defensem la idea que l’infant és un subjecte actiu en el seu procés i per tant, la nostra tasca és la de facilitar aquesta activitat, posant al seu abast els mitjans necessaris, i que aquests estimulin el seu desenvolupament integral i global.
Visita la web

LLAR D'INFANTS LA QUITXALLA

200
Quitxalla és una llar d’infants regulada pel Departament d’Ensenyament que ofereix als infants un entorn acollidor i tranquil on els nens i les nenes puguin créixer feliços, segurs i confiats. Un entorn on se’ls valori, respecti, on rebin afecte, confiança, recolzament i on els ajudem a conèixer l’entorn a través de l’experimentació i del desenvolupament dels sentits. Entenem que s’ha de cuidar molt la primera separació tant per als pares com per als nens i nenes. Per aquesta raó fomentem un contacte i una coordinació directa amb les famílies, basant-nos en una comunicació fluïda i constant entre educadores i pares/mares.
Les activitats que promovem tenen com a principal objectiu afavorir el desenvolupament global de tots els infants considerant a cada nen i nena com a individu i alhora com a persona activa i integradora d’un col·lectiu.
Apostem per unes activitats d’exploració i sensorials. L’infant n’és sempre el protagonista, respectant i considerant els seus interessos, motivacions i preferències.
Disposem d’un ampli jardí de 800m2, amb molts arbres fruiters i tres grans horts, el que ens permet realitzar activitats a l’aire lliure i on els infants poden gaudir del contacte amb la natura, tan beneficiós per al seu desenvolupament mental, corporal i físic.Creiem i defensem la idea que l’infant és un subjecte actiu en el seu procés i per tant, la nostra tasca és la de facilitar aquesta activitat, posant al seu abast els mitjans necessaris, i que aquests estimulin el seu desenvolupament integral i global.
Visita la web