Informació oficial de l’Escola durant el període COVID-19

Benvolgudes famílies i membres de tota la comunitat educativa,

Davant de la situació originada per l’efecte del CORONAVIRUS (COVID-19), hem creat aquest espai temporal per centralitzar la informació.

Anirem actualitzant les informacions oficials que ens arribin i les aplicacions que farem a l’Escola.

Totes les actualitzacions d’informació aniran sempre amb la data i per ordre cronològic.

Creiem que és responsabilitat de totes i tots actuar amb la prudència, la serenitat i el rigor que ens demanen els experts en aquest camp.

 

DIVENDRES 20 DE MARÇ

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, des de l’escola, volem traslladar-vos tot el nostre ànim i suport en aquests moments que estem vivint. Les circumstàncies, com sabeu, són totalment excepcionals i molt canviants, i tots des de la nostra realitat estem fent un esforç per adaptar-nos a aquest nou escenari. Gràcies doncs, també per endavant, a les famílies que esteu a casa o fent servei a la societat des dels vostres llocs de treball.

Una vegada coneguda la mesura de tancament dels centres escolars, hem establert la nostra línia d’actuació que, com és habitual, ha tingut present que l’alumnat és el centre de la vida de l’escola. Per això, hem organitzat tots els nostres recursos humans, tecnològics i materials per fer possible que el nostre alumnat pugui continuar el seu procés d’aprenentatge des de casa.

Som conscients que aquesta situació tindrà un fort  impacte en l’economia de tots: empreses i famílies i de la mateixa escola. Per aquesta raó hem acordat descomptar (regularitzar) en el rebut del mes d’abril, l’import de les activitats extraescolars (esportives i culturals, piscina, etc.) i del menjador  que no hem prestat durant el mes de març. En canvi, mantindrem l’import de la resta de conceptes perquè tot el personal docent i no docent que els presta està treballant per fer possible que el nostre alumnat rebi les activitats que permeten la continuïtat del seu procés d’aprenentatge. Per això necessitem la vostra aportació.

Com sempre, estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o suggeriment i agraïm de nou la vostra confiança i el vostre suport en aquests moments.

Moltes gràcies per la vostra confiança i comprensió en aquestes circumstàncies.

Joan Vila
Director gerent

DIJOUS 12 DE MARÇ

 • S’ha informat a totes les famílies i comunitat educativa de la suspensió d’activitat durant els pròxims 15 dies.

DIMECRES 11 DE MARÇ 

 • EXTRAESCOLARS: Anul·lació de les competicions esportives del CONSELL DE L’ESPORT ESCOLAR dels dies 13-14 de març i 20-21 de març. VEURE COMUNICAT

 

 • 1r de Primària:  ANUL·LACIÓ ACTIVITAT DE PISCINA  en horari lectiu del dimecres 11 de març (MAIL ENVIAT A FAMÍLIES).

 

 • Extraescolars: TALLER DE NADONS I MENUTS i TALLER D’SKATE: Ajornem el Taller del dissabte 14 de març. S’informarà de la nova data.

 

DIMARTS 10 DE MARÇ

INFORMACIÓ EMESA PEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ 
Amb relació al coronavirus, el Departament d’Educació fa saber als centres educatius noves mesures de prevenció amb la finalitat de contribuir a la seva contenció:
 • El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.
 • En relació amb el punt anterior, el Departament no participarà en la pròxima edició del Saló de l’Ensenyament, prevista entre 18 i el 22 de març. En aquest sentit, insta a les direccions dels centres educatius que anul·lin les visites d’alumnat i professorat al Saló que tinguin organitzades.
 • Com es va comunicar el passat 6 de març, les pràctiques en centres sanitaris i sociosanitaris dels alumnes que estan cursant formació professional queden suspeses per tal de facilitar al màxim l’activitat assistencial del personal d’aquests centres. Aquesta suspensió afecta també l’activitat d’alumnes d’ESO i Batxillerat que fan plans de diversificació curricular en hospitals o residències de gent gran, com els projectes singulars, els programes d’aprenentatge i servei o de voluntariat.
 • Se suspèn l’activitat docent que s’ofereix als centres hospitalaris per a infants amb ingressos perllongats, el que es coneix com a les aules hospitalàries, amb la finalitat de reduir al màxim l’entrada de persones foranes als hospitals i hospitals de dia.
 • Es mantenen les portes obertes que s’estan duent a terme aquests dies, però es recomana als centres que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi ben visibles als centres.
 • Els Serveis Territorials d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona dotaran de personal substitut als centres davant de qualsevol incidència que s’hagi comunicat per part del Departament de Salut.
 • Donada la importància de l’acció educativa en relació amb les mesures de protecció, s’insta els centres a formar els alumnes en les mesures recomanades pel Departament de Salut.
 •  Es recorda que davant de possibles casos, els centres han de posar-se en contacte amb el 061 Salut Respon també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquests òrgans territorials, de la mà del Departament de Salut, es farà seguiment dels casos i de les consultes.
 • Es manté, com a principi general, la recomanació de no viatjar als països i a les regions afectades, mentre les autoritats sanitàries d’aquests països no aixequin les mesures de control que actualment estan duent a terme.
Es recorda que el Departament de Salut ha elaborat tot de materials que estan disponibles al següent enllaç: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

DILLUNS 9 DE MARÇ

S’ha cancel·lat l’INTERCANVI amb Marsella per la decisió del govern Francès.

S’ha cancel·lat l’INTERCANVI amb Groningen (Holanda) per la decisió de l’Escola Holandesa.

S’han suspès les pràctiques d’empresa de l’alumnat de PFI.

DIMECRES 26 DE FEBRER

Adjuntem l’enllaç d’on traiem la informació: CANAL SALUT DE LA Generalitat de Catalunya 

VEURE INFOGRAFIA (CATALÀ)

VEURE INFOGRAFIA (CASTELLÀ) 

VEURE INFOGRAFIA (ANGLÈS)

VEURE INFOGRAFIA (XINÈS)

A totes les tutories treballarem les normes d’autoprotecció que ha donat el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya contra les infeccions.