Entrevista a Roger Grasas: exalumne de l’Escola i fotògraf professional

Roger Grasas:
“Vaig ser alumne de l’Escola Pia de Balmes, dels 6 als 17 anys. El meu pare també va estudiar als escolapis. Sóc fotògraf professional. La meva és una fotografia que parla del món, de la realitat. Una fotografia connectada i documental però a través d’una mirada que busca el misteri. No modifico res, no retoco i el que m’agradaria és generar preguntes més que oferir respostes amb la meva proposta. Treballo el paisatge. L’ésser humà és element secundari per a mi. Busco desvetllar, a través del contrast o la ironia, el misteri i el dubte… Sóc un fotògraf filòsof. Jo ja em preguntava coses abans d’estudiar Filosofia però sens dubte els estudis han influït perquè tot està relacionat. El que sóc, com sóc, això de la fotografia, ve de ben petit i és important a l’escola primària que se sensibilitzi i es deixi als nens expressar-se. Després també surt allò que portem dins però la frustració, el patiment que s’ha passat, el temps perdut per ser qui ets… no val la pena!” www.rogergrasas.com