Viu el moment: el making of

Avui, 26 de novembre, ens hem reunit tot l’alumnat i professorat de l’Escola per iniciar la festa de Sant Josep de Calassanç!

Hem inaugurat la nostra cançó, VIU EL MOMENT, una cançó que pretén ser un himne que ens acompanyi durant els pròxims anys.

I sabeu d’on ha sortit aquesta cançó? Tot va començar perquè el curs passat feia 5 anys que va començar el projecte de Primària musical i vam tenir la idea de crear una cançó. Però donant-hi voltes vam pensar que ara amb la Primària escènica teníem, com a escola, un projecte únic de Primària Artística i que en podia sortir una cançó que representés a tota l’escola i és per això que avui hem fet l’estrena oficial de “l’himne de l’Escola Pia Balmes”.

També hem vist que aquí a l’escola hi ha molts VIU EL MOMENT: el primer cop que vens a l’escola, el primer amic amb què jugues al pati, la primera paraula que escrius, el primer conte que llegeixes, les primeres colònies, la primera cursa, la primera suma, els primers deures, el primer dictat, la primera exposició oral, la primera jornada esportiva, la primera optativa, el primer intercanvi de llengua estrangera, el primer trimestral… i des de fa uns anys, la primera obra de teatre o el primer concert…

Hem ballat tots junts al ritme de la música i esperem que gaudiu de cadascuna de les frases de la cançó.

Bona festa de l’Escola!

Teniu a la vostra disposició el VÍDEO DE COM ES VA FER LA CANÇÓ, LA LLETRA I LA CANÇÓ PER DESCARREGAR!

Descarrega la cançó de VIU EL MOMENT per escoltar-la a tot arreu